MHT és a nagyvilág!

Itt megtalálható minden ami velünk – kis közösségünkkel – történik. Meg minden olyan, ami körülöttünk, és megdobban tőle a szívünk. Vagy csak megosztanánk veled, egymással … ki tudja ;)

Hajrá Alice! Veled vagyunk!

2024.02.13.|Album|

Eleinte csak az izmai fájtak, aztán már a kezét is alig tudta felemelni, majd összeesett. Édesanyja mentőt hívott, bevitték a kórházba kivizsgálni, de állítólag semmit sem találtak nála. Azt mondták, hazamehetnek, biztosan pszichés, majd elmúlik... Nem múlt el... ma már enni és inni sem tud egyedül, mindenhez segítségre van szüksége ...

MHT2023

2024.01.23.|Videó|

Nemrég valaki azt mondta, hogy 2023 uncsi év volt ... hááát(?!) Igen jó kis évet tudhatunk magunk mögött 😛 Éééés hamár, akkor készült egy videó erről az "uncsi" évről. Nem fért bele mindenki, és minden esemény, bandázás, gőzkieresztés(!) Így is kicsit hosszú lett. De az "uncsi" feeling-et így is jól visszaadja 😃 Legalább ilyen "uncsi" évet az idénre is 😉

JustForFun – BUÉK

2023.12.17.|Album|

Harmadik éve gyűlünk össze, és még mindig, vagy inkább már megint jó sokan voltunk, jöttünk, megtöltöttük szinte az egész parkolót. Mindenesetre fánkozásnak megint nem maradt hely. Éééés kösziiii mindenkinek a sok pezsgőt, kösziiii a sok sütit, bejglit, pogácsát, nemutolsósorban a kfc csipszet, HenRik-nek a rómaikorioszlopot a pezsgők alá ( :D :D :D ) ... éééés BUÉK mindenkinek az MHT-ban, és azon is túl!

Az „MHT – Mustang Lovagok” egy baráti társaságból létrejött kezdeményezés, amely nem pártpolitikai, vallási, faji vagy egyéb világnézeti alapon szerveződött, hanem a Mustang életérzés rögös útján sodort össze minket a szél!
Az önfényezés, a kéretlen tartalmak és a nem a témába vágó hivatkozások megosztása nem megengedett. Csak simán légy önmagad :D
A csoporthoz való csatlakozás feltétele a kölcsönös bizalom. Többnyire Mustang-al kapcsolatos, tartalmas beszélgetések teszik ezt a csoportot nagyszerű hellyé! Vitázni ér, személyeskedni NEM!
A csoportba feltötlött képek, videók, történetek nem közfelhasználásuak! A csoporton kívüli felhasználásuk, kizárólag a feltöltő (író) külön engedélyével lehetséges!
„Gondoljon arra a rengeteg Ford tulajra, akik egyszer majd igazi autót szeretnének”
John Dodge
„Mikor az autóm vezetem, totálisan szabadnak érzem magam ahhoz, hogy önmagam legyek és kifejezzem magam”
Fernando Alonso
„Egy fillért se kerestem, amíg nem kezdtem el azzal foglalkozni, amivel szeretnék”
Carroll Hall Shelby
„A nők olyanok, mint a versenyautók: hallatlanul érzékenyek, nagyon nehéz őket irányítani, de ha egyszer lendületbe jöttek, szinte lefékezhetetlenek”
Jackie Stewart
„Bár rettegtem folytatni, nem voltam képes feladni a célomat, a szenvedélyemet, az álmomat, az életemet”
Ayrton Senna
„Egy fillért se kerestem, amíg nem kezdtem el azzal foglalkozni, amivel szeretnék”
Carroll Hall Shelby
„Csak az foglalkozik a légellenállással, aki nem tud elég erős motorokat építeni!”
Carroll Hall Shelby
„Ha nem tudod meggyőzni őket, akkor le kell győznöd őket”
Henry Ford
„A jó versenyautó a célba érkezést követően szétesik”
Collin Chapman
„Sosem ismerik a győztes pilóta igazi örömét. A sisak olyan érzéseket takar el, amiket nem lehet megérteni”
Ayrton Senna

A lóerő legyen veletek!

Go to Top