MHT - Mustang Lovalgok:Főoldal|Jótékonyság, Média|Farkas Ricsi – szülinapi meglepi

Farkas Ricsi – szülinapi meglepi

Eredményes civil összefogásban vettünk részt a súlyos beteg Farkas Ricsi érdekében. Ricsi számára 1 millió 245 ezer forintot gyűjtöttünk össze a Baptista Szeretetszolgálattal közösen!

Nem csupán adománnyal készültünk, hanem egyedi élményt is szereztünk számára: Mustang találkozóval ajándékoztuk meg Ricsit lakóhelyén, Jászberényben. Ebben nagy örömmel segített a két sztárvendég, Tóth Andi énekesnő (aki énekelt Ricsinek a szülinapján) és Andrei Mangra is, így a civil összefogás nyomán, a Baptista Szeretetszolgálat patronálása mellett összesen 1.245.000 forint gyűlt össze a család számára a mindennapi kiadások, valamint a gyógykezelések költségeire. Farkas Ricsi súlyos betegsége miatt több nagyon komoly operáción van túl, részére rendszeresen szerveznek érdekes programokat, születésnapi összejövetelekkel lepik meg, és gyűjtéseket indítanak a számára: az egyik ilyen újabb akció zárult le sikeresen.

Published On: 2021.07.25.Categories: Jótékonyság, Média
Az „MHT – Mustang Lovagok” egy baráti társaságból létrejött kezdeményezés, amely nem pártpolitikai, vallási, faji vagy egyéb világnézeti alapon szerveződött, hanem a Mustang életérzés rögös útján sodort össze minket a szél!
Az önfényezés, a kéretlen tartalmak és a nem a témába vágó hivatkozások megosztása nem megengedett. Csak simán légy önmagad :D
A csoporthoz való csatlakozás feltétele a kölcsönös bizalom. Többnyire Mustang-al kapcsolatos, tartalmas beszélgetések teszik ezt a csoportot nagyszerű hellyé! Vitázni ér, személyeskedni NEM!
A csoportba feltötlött képek, videók, történetek nem közfelhasználásuak! A csoporton kívüli felhasználásuk, kizárólag a feltöltő (író) külön engedélyével lehetséges!
„Bár rettegtem folytatni, nem voltam képes feladni a célomat, a szenvedélyemet, az álmomat, az életemet”
Ayrton Senna
„Ha nem tudod meggyőzni őket, akkor le kell győznöd őket”
Henry Ford
„A nők olyanok, mint a versenyautók: hallatlanul érzékenyek, nagyon nehéz őket irányítani, de ha egyszer lendületbe jöttek, szinte lefékezhetetlenek”
Jackie Stewart
„Egy fillért se kerestem, amíg nem kezdtem el azzal foglalkozni, amivel szeretnék”
Carroll Hall Shelby
„A jó versenyautó a célba érkezést követően szétesik”
Collin Chapman
„Egy fillért se kerestem, amíg nem kezdtem el azzal foglalkozni, amivel szeretnék”
Carroll Hall Shelby
„Sosem ismerik a győztes pilóta igazi örömét. A sisak olyan érzéseket takar el, amiket nem lehet megérteni”
Ayrton Senna
„Csak az foglalkozik a légellenállással, aki nem tud elég erős motorokat építeni!”
Carroll Hall Shelby
„Gondoljon arra a rengeteg Ford tulajra, akik egyszer majd igazi autót szeretnének”
John Dodge
„Mikor az autóm vezetem, totálisan szabadnak érzem magam ahhoz, hogy önmagam legyek és kifejezzem magam”
Fernando Alonso

A lóerő legyen veletek!